Uključi se! Nek se i tvoj glas čuje. Podeli sa svetom najnovija događanja! Pošalji svoju Vest!
Tvoj glas! Najbolje vesti se objavljuju na gledanijim medijima! Budi reporter!

Pošalji prijatelju

Vesti

08. 01. 2014

Glasanje za predsednika

Beograd - Do 20. Januara građani imaju mogućnost da glasaju za najboljeg predsednika skupštine zgrade u Srbiji za 2013. godinu na zvaničnoj prezentaciji Kluba predsednika skupština zgrada www.klubpredsednika.org.

U avgustu prošle godine Klub je pokrenuo Konkurs za najboljeg predsednika skupštine zgrade u Srbiji za 2013. godinu. Cilj konkursa je bio da sami stanari nominuju svoje predsednike kao znak zahvalnosti za njihov izuzetan doprinos lokalnoj zajednici.  Klub je dobio oko stotinak prijava iz svih delova Srbije, od kojih je administrativni komitet za rani izbor 30 najpotpunijih nominacija prosledio Upravnom odboru Kluba predsednika.

Upravni odbor je delegirao predstavnike Kluba koji su obišli predsednike i sastavili detaljne zapisnike. Na osnovu tih zapisnika Upravni odbor je odabrao pet finalista za koje građani mogu da glasaju. Predsednik sa najviše glasova dobiće priznanje Kluba da je na fer internet izborima odabran za najboljeg predsednika skupštine zgrade Srbije za 2013. godinu.

Izuzetni kandidati iz svih delova Srbije su pokazali da naše lokalne zajednice obiluju kvalitetnim liderskim kadrovima koji menjaju svoj komšiluk na bolje u prvim borbenim redovima promena.

Svaki glas je važan, jer tako ćete nagraditi one koji su shvatili da promene počinju na svakom kućnom pragu, na onom prvom nivou javnog odlučivanja. Pozivamo Vas da glasate, a zatim se i lično ugledate na pozitivne primere ispod i preuzmete odgovornost za svoj komšiluk i za kvalitet života Vaše porodice i komšija.

Nina Malinovski

Nema komentara.